Lad Herrernes Magasin om at hjælpe dig med de bløde pakker til manden til Jul

Hører du til én af de kvinder som synes at din mand godt kunne tåle lidt nyt til garderoben? Han sørger sikkert selv for at holde sig opdateret med det nyeste fiskehjul og endnu en cykel til samlingen, men måske får han ikke lige selv købt nyt tøj selvom han mangler. Julen er heldigvis oplagt til lidt bløde pakker. Her har du en guide til hvad du kan give ham i stedet for den fjollede drone han bliver ved med at snakke om.

Svederen

Er han en sveder? Typen der tager 3 trin op ad trappen og så er hele ryggen våd. No sweat, du skal bare give ham de rigtige bløde pakker. Meget mørke skjorter er en rigtig god løsning, fx sorte skjorter eller meget mørk navyblå slører ret godt de våde områder. Undgå uldne slips og tørklæder, der giver unødig varme. Prøv istedet at give lidt detaljer til jakkesættet med en lille klud i lommen og en (blomster)pin i reverset. Et jakkesæt kan nemlig sagtens være en god gave til svederen, det skal bare være i de rigtige materialer, fx ren uld eller hør i lette vævninger. Jo finere tråd og struktur desto lettere er jakken at bære for en sveder. Det kan også være blandinger af uld, silke og hør, men undgå polyester, plastic fantastic og andre kunstige materialer. De naturlige materialer tempererer godt og kan sagtens tåle at blive svedt i, bare de så bliver luftet godt bagefter.

Soldaten

Er han outdoor-typen som går i shorts hele året og ikke går i Netto uden at være i mere eller mindre kampklar kaki-uniform. Den kan vi sagtens arbejde med også. Vi er eksperter i at sammensætte efter ganske specifikke ønsker. Hvis du har givet ham en softshell jakke de sidste 5 år i træk, hvad med denne jul istedet at give Rambo en lækker mørk grøn flanel-blazer med en junglemønstret skjorte, et camouflage slips og klud i lommen. Eller en lille pistol-slipsenål til at holde fat i slipset når han skal partere julegåsen.

Og hvis ovenstående er for meget pynt for ham, så når man rigtig langt med en mere afslappet blazer og skjorte, et pænt bælte (så man kan se han er en gentleman), jeans og et par fede rigtige sko/støvler!

Revisoren

Har han alt for mange sorte jakkesæt i skabet? Så har jeg mødt ham, han plejer at sige at han er meget konservativ og at revisorer ikke kan gå klædt som Benny fra Olsen Banden. Mindre kan nu også gøre det. Der findes masser af spændende sæt i vores butik med små fine detaljer, fx en blå nuance med en lille diskret tern eller en tynd stribe, som ikke får dig til at ligne hverken Benny eller popgruppen Cartoons eller hvad din mand nu plejer at have af indvendinger. Det sorte sæt er super flot såfremt det er en smoking, men som jakkesæt finder det bedst anvendelse til begravelser, og det er altså at tage sorgerne lidt på forskud hvis du går i sørge-sort hver dag.

Entertaineren

Er din mand altid den hurtigste til at finde noget at slå på glasset med, hvorefter han bryder ud i sang som introduktion til en tale der lægger salen ned! Ham kan vi også godt finde noget godt til. Vi har særlige tøjmærker der kan tiltrække ekstra opmærksomhed ved at turde lidt mere mens den gode stil bevares. En festlig begivenhed bør følges ordentligt til dørs med det store skrud. En gentleman er altid klædt til lejligheden og god stil behøver absolut ikke at være kedelig, men bør afspejle karakteren.