Julegaver til mænd

Velkommen til Herrernes Magasins store juleguide 2016! 

Her finder du inspiration til både din egen ønskeseddel og til hvordan du køber julegaver til mænd. Vi har nemlig lavet en guide til både mænd og kvinder. Udover det, så har vi også lavet en lille inspirationsside til hvad du kan have på til decembers julefrokoster. 

På denne side finder du vores hitliste over hvad du bør smide på ønskesedlen, men hvis du er kvinde og er op jagt efter en gave til din mand, så har vi lavet en guide til dig, bare klik her. 

Skjorte med karakter

Rigtig rigtig mange mænd har en skjorte på, når de går ud i weekenden, om det er i byen, over til nogle venner eller noget helt tredje. Nogle har en jakke udover andre har ikke, men fælles for rigtig rigtig mange mænd, er at vi ikke har den ene rigtig fede og festlige skjorte. Den skal være stilet, elegant og med kant - og så skal den være lavet ordenligt, så vi får nogle komplimenter for den. Det har Lundstroms lavet en lille stribe af - se resten ved at klikke her. 

Lidt cool strik mod kulden

Vi er faldet over nogle italienere, Bramante, som laver noget virkelig lækkert strik - dem bør du ønske dig. Det har vi krydret med nogle 100% cashmere striktrøjer, fra Britiske Moray, 100% cashmere er altså bare toppen. Endelig krydre vi vores strikudvalg, med lidt high-end design fra Lagerfeld. 

Du kan se hele vores strik ud valg, ved at klikke her. 

Et bælte kan mere end du tror

En af de mest oversete accessories er bælter, som faktisk kan have en stor indflydelse på dit look. Det er klart, at det klassiske sorte bælte, ikke gør meget væsen af sig, men der er altså ret spændende alternativer! Det er lidt ligesom det med skjorte, at have et rigtig fedt bælte, som du kan påklæde dig lejlighedvis er virkelig et es af have i ærmet. Vi har mange slags bælter i Nørregade 20, så smid da sådan et på ønskesedlen, du kan altid bytte det til den helt rigtige model jo! De fleste af vores bælter koster 499,- eller 599,- 

Den ypperste brune sko

Som du måske har set på facebook, så er vi fuldstændig forelsket i denne sko og det er alle vores gæster også. Vi har aldrig haft en sko som har passet så mange mænd, som har været så behagelig at gå i, og som samtidig er så enormt flot. 

Det er selvfølgelig de Italienske tryllekunstnere Raparo som står bag skoen, og den står til 2799,- 

Slips, butterfly og klud

Man altid bruge lidt nyt pynt, og efter juleaften er der jo ikke længe til nytårsaften, som jo er en helt oplagt mulighed til at bruge lidt nyt gear i spil. 

I Nørregade 20 finder du et kæmpe udvalg af slips, butterfly og pyntelommetørklæder, så hvis den glade gave-giver ikke har ramt plet, har du et stort udvalg, at bytte i. 

Du skal til at gå mere med vest

Helt ærligt... Nogen der synes at en vest ikke er flot - se lige på billedet... 

En vest er faktisk overraskende anvendelig. Den kan bruge til alt fra det mere klassiske oldschool look til gadedrengen fra vesterbro, eller som her på billedet, et sted imellem. En vest er mere afslappet end en blazer, men den fremhæver stadig skulderne, så man ser en anelse mere muskuløs ud. Og det kan vi egentlig godt li'. 

Vi har enormt mange forskellige veste i forskellige stilarter, så igen, hvis ikke der rammes plet, er der mange at bytte imellem. 

Lækre hænder

Udvalget af italienske og britiske handsker er forbavsende stort i Nørregade, men vi er også meget glade for dem. Du kan finde mange forskellige stilarter og typer, så der er noget for enhver smag. Fælles for dem alle er, at det er ordenlige handsker, som du vil elske. 

Du kan finde flere halstørklæder på vores galleri side, som du finder her. 

Et ordenligt halstørklæde er guld værd

Et halstørklæde er både vældig praktisk, og så der vist også nogle der har sagt at det er hottere end lava..! Når man kigger på bloggere og de store internationale brands billeder, så har de allesammen altid et fedt halstørklæde på, når de er ude i kulden - og den vogn skal du da med på! Vi har selvfølgelig været europa rundt og vælge de flotteste til dig, så du måske også kan ende på en blog ;-) 

Du kan se flere halstørklæder på vores galleri side. Som du finder ved at klikke her. 

Taske

Måske din taske kunne trænge til en opdatering, I såfald kan du roligt tilføje det på ønskesedlen. Vi har samlet et neat lille udvalg, primært fra Lagerfeld og John Henric. De kommer i mange størrelser og former, så kig gerne forbi Nørregade og bliv inspireret. 

En stok!!!

ok, det her forslag er en anelse mere utraditionelt... Eller måske det egentlig er temmelig traditionelt! En stok! Men ikke en hvilke, vi har en lille kollektion i butikken. Stokkene er selvfølgelig lavet i Italien, så de er ret imponerende - spørgsmålet er så hvem der tør gå med sådan en? 

Du kan se et par stykker mere i vores galleri

De små ting tæller

Djævlen ligger i detaljen. Og vi har nogle accessories til dig, som giver det ekstra boost til looket, som typisk trækker beundrende blikke. Om det er en manchetknap, et par seler eller noget helt tredje, så kan du finde masser af tricks i Nørregade 20. 

Kvinder elsker blomster

En lille blomst på reverset ("kraven" på din jakke) er enormt stilet, og viser at du har en elegant smag med blik for detaljen. Vi har fået fat i en hel stribe Lundstroms blomster, som ligefrem er håndlavet i Japan, så de er enormt elegante. De kan varmt anbefales herfra

En smoking skjorte

Der er ikke længe til nytårsaften, og slet ikke når du sidder og pakker julegaver op den 24 December. Og til nytår må den gerne få lidt mere gas, og hvis det ikke skal være smokingen du hopper i, så at kombinere et jakkesæt med en smokingskjorte er faktisk rigtig godt. Den har lidt flere detaljer på brystet, samt dobbeltmanchet så du kan hoppe ind i det nye år med manchetknapper på - god stil. 

Vi har flere forskellige modeller, bl.a. denne Lundstroms smokingskjorte til bare 599,- Du kan også få den med påsatte knapper til 699,- Er du til øverste hylde? Så har Eton en række flotte skjorter du bør kigge på. 

Let the force be with you

Den 14/12 lander Rogue One: A Star Wars story i de danske biografter, så at ønske sig noget Star Wars gear, kan vist ikke være bedre timet. Vi faldt over denne Star Wars taske på den store modemesse i Berlin tilbage i januar, og de er imponerende fede, særligt hvis man er lidt bidt af Star Wars universet. Der er yderligere 2 tasker mere, samt slips og endda også lidt halstørklæder. 

Se mere på galleriet ved at klikke her

Lundstroms skjorte 899,-
Bramante 'heavy knit' 2199,-
Lloyd bælte 699,-
Raparo sko 2799,-
Lundstroms butterfly 399,-
Merola handsker 899-1399,-
Bramante halstørklæde 699,-
John Henric tasker 1799-2495,-
Stok 1899,-
John Henric manchetknapper 399,-
Reversblomster fra 199,- til 299,-
Lundstroms smokingskjorte 599,-
Codello Star Wars taske 699,-