Sejler guldkorn

I samarbejde med Bådnyt #500-jubilæums issue blev jeg bedt om mit bud på fremtidens sejlere.  Fremtidens bådejere vil hellere nyde sejlturen, end at stå på dækket og skure eller under båden og fjerne alger hele påsken. 

Der er tale om travle kreativister med familie på stenbroen i danske byer; og de vil gerne dele- dele udgifterne til vedligehold og dele oplevelserne med hinanden. 

Livet som yacht-ejere tiltaler os, marinalivet og sundhedsapektet. Det hele skal være sundt og påklædningen er med til at understrege over for os selv og omgivelserne at dette skib, at denne mand er på ret kurs: velfærd og velvære. Det handler om at være lidt mere original end det klassike sejler look, lidt mere urban, om du vil.

kabelstrikken er stadig med, Chinobukser eller shorts, kombineret med skjorter af en mere spændende denimvarer eller skjorter med print.  gerne lag på lag og med striber som i como i 50´erne. Hertil kan loafers og støvletter bruges til at spankulere rundt på dækket og give det lidt maritime look lidt storbymodstand. -tænk engang så meget vand så tæt på ørkenstøvlen. 

I herrernes Magasin har vi ikke speciale i andet end jakkesæt. Det kan desværre ikke forhindre at vi engang imellem falder for looks som det her de fremtidige sejlere kan præstere. Så glem endelig at du har set det, find en ordentlig stor yacht , ikke på 27 fod men på 127 fod, og tag en hørhabit på - og tilgiv os at vi roder rundt med de casual-klude.