Kierkegaard og H.C.Andersen i Nørregade

Troldmand udi god tøjstil
stilcoach Bjarno på vindeltrappen

Reitzels forlag og boghandel har rent faktisk begået den fantastiske perle Nørregade er i dag. Reitzels forlag var engang, hvad Gyldendal er i Danmark, stort og med betydende forfattere i "stalden".

Kierkegaard og H. C. Andersen var begge engageret i forlaget. Betydningen af littereaturen fornægtersig ikke når du som gæst besøger Herrernes Magasin. Der er nemlig bibeholdt de originale friser med budskaber som for eksempel, "Boghylden er den stige hvopå du bliver din overmand lige" ..

David K udtaler,"Jeg synes, at citaterne definerer stedets historie, og til dels kan jeg jo i fantasien udskifte fx. boghylden med ordet jakkesættet. HVis man blot kigger på det ydre. Look og stil er det jeg er ekspert i at vidergive".

Renoveret med respekt

Troldmanden og lærlingen
Ternede gulve OG bukser er in

Vi gik i gang med at renovere forretningen, og måtte blandt andet skifte ruderne i det sprodsede vinduesparti ind til herretøjsbutikken. De var enmlig matte og i øvrigt dækket af radiatorer helt op til 1 meter over jordhøjde. Nogle ting kan se helt urestaurerede ud, og det er helt bevidst. Da David bestilte nye gulve var vægfarven ikke bestemt. Da vi på et engelsk slot, fandt den mørkerøde vægfarve, passede det ældgamle ternede gulv pludselig genialt til den autentiske glans, der iøvrigt hviler over et sted med denne enestående stemning. Gulvbelægningen blev og de nye grå megaklinker..må vente på Davids næste projekt.

herretøjsmekka..det ligner det i hvert fald ikke!
Boghandel står der fejlagtigt

Det hemmelige hovedkvarter for jakkesætsspecialisten

Der er kun et lille skilt på facaden. Ikke meget mere afslører at der er en hel del jakkesæt i Herrernes Magasin. Det er endnu ikke afgjort om de gamle bogstaver på facaden skal fjernes eller suppleres.

"indtil videre har vi klaret os med denne facade, og kan lide den faktor at vi er den hemmelige perle indenfor københavnsk mandetøj. JEg kunne nu godt tæmke mig at klæde facaden lidt i årstiden farve engang imellem.", medgiver David K