Skal vi oprette en firmaaftale med din arbejdsplads?

Hos Herrernes Magasin giver vi virksomheder mulighed for at blive en del af vores Company Club. Virksomheder som er medlem af denne, sikrer deres ansatte attraktive rabatter i butikken og invitationer til alle vores special events.

Når vi indgår en aftale med en virksomhed, arrangerer vi altid en ’Kick-Off’, hvor vi reserverer hele butikken til virksomhedens ansatte, med lidt ekstra gode tilbud den dag.

 Det er selvfølgelig fuldstændig gratis og uforpligtende for virksomheder, at være medlem at vores Company Club.

Hvorfor Herrernes Magasin?

Vi ved hvor vigtigt det er at være velklædt, især til møder med kunder, leverandører osv. Sættet skal føles godt og behageligt at have på, samtidig med at det skal give et imponerende og professionelt indtryk.

I vores verden handler tøj om følelser. Jakkesættet skal føles godt at have på, og det skal give selvtillid – for hvis du ved, at du ser professionel ud og giver et stærkt førstegangs indtryk, ja så ved du også, at du allerede er foran.

Hjernen laver helt automatisk den konklusion, at hvis en person ser velklædt ud, ja så må det betyde at personen har styr på sine ting. Det er en fordel som vi alle kan bruge, og det er tit de små detaljer der gør det.

Hos Herrernes Magasin er vi specialister i at hjælpe vores gæster, til at de får det sæt, som giver dem det lille forspring, som man nogle gange skal bruge.

Det betyder også, at når man køber et sæt hos os, så bliver man sendt til skrædder. For det handler om følelsen. Hos os er god pasform ikke godt nok, kun perfekt pasform giver den rigtige følelse, og vi ved, at når gæsten har været til skrædder, vil han forstå præcis hvorfor. Han vil kunne mærke det.

Interesseret i at din arbejdsplads skal være en del af vores Company Club?

Udfyld denne formular, og vi tager kontakt til din virksomhed. 

Virksomhed
 *
Dit navn
 *
Din stilling
Din afdeling
Person vi skal tage kontakt til
Evt. email på den person
Evt. telefonnr. på den person
Bemærkninger

Se David K fortælle om business looket 'New English'