Nytårs crash course

Læs mere her om 5 forskellige typer mænd og hvad du kan gøre ved din egen stilmæssige fremtræden. Vi har hertil lavet 10 forskellige outfits som du kan se nærmere på her. De er alle skudt på Københavns nye bar-stjerneskud ‘Boule Bar’, som kombinerer aktiv hygge med boules, god mad og farverige cocktails. Udover Ironmans kæreste, hvem vil så ikke også gerne drikke sig i godt humør og samtidig få lov til at smide med stålkugler? Vores modeller her, havde i al fald en super tyvstart på Nytåret.

Husk også at læse vores smoking guide, den finder du ved at klikke her. 

Du går normalt i jeans og hvid t-shirt - Her er hvad du kan gøre… Hvis du plejer at dresse op til Nytår ved at bruge dine sædvanlige jeans, og bare erstatte din hvide t-shirt med en hvid skjorte, så er 2016 måske det årsskifte, hvor du tager en bid af den store verden og prøver noget lidt anderledes. Det vil vi meget gerne hjælpe dig med. Vi smider dig ikke ud i det store bassin i første ombæring. Faktisk så kan et par nydelige bukser, en skjorte med lidt farvelade på, og det helt rigtige slips dertil gøre underværker. Hvis du vil give den lidt mere gas, nu vi er i gang, så prøv med en vest til. Den kan sagtens være lidt rå og/eller casual! Dine venner vil straks opdage, at du har gjort dig umage og bygerne af komplimenter vil gøre, at du straks føler dig tilpas i dit nye look.

Du er vant til at bære skjorte og slips - Her er hvad du kan gøre… Vi vil så gerne fortsætte med at skubbe lidt til den danske mand, så hvis du allerede er rigeligt fortrolig med de pæne bukser, skjorte og slips, så er det næste naturlige skridt at få dig en blazerjakke til at samle dit sæt. Blazerjakken signalerer at du styrer din egen garderobe med overskud, og at du omfavner den særlige anledning når lejligheden byder sig til at bringe søndagstøjet i spil. Som for eksempel til Nytår 2016! Blazere har ofte lidt mere tyngde i udtrykket end jakken fra et suit. Det fulde storternede suit er flot, men det kræver sin Nytårsmand at bære det. Blazeren derimod må være en anelse kortere, og tåler ganske meget karakter i form af kraftigere stof, eller tern/striber, fordi der så er de lyse eller mørke bukser til at balancere udtrykket.

Du har allerede 3 sorte jakkesæt i skabet - Her er hvad du kan gøre… Du kommer måske lige fra arbejde? Er spørgsmålet du gerne vil undgå! Men hvis du kommer i sort jakkesæt, lyseblå skjorte, og slips med gab, så er det ikke underligt at folk kunne tro det. Så hvis du gerne vil undgå at blive vist til gæsteværelset for at skifte til festtøjet, så hav det på hjemmefra! Vi har mange flotte jakkesæt som brillerer med lækre og diskrete detaljer, som du sagtens vil kunne bruge fremover til arbejdet også, uden at folk vil lufte andet end komplimenterende bemærkninger. En anden god mulighed er også at kombinere det pæne suit, med en fed vest der kan udfordre looket når jakkerne ryger over stoleryggen, og alle andre står i hvide skjorter. Hertil er både butterfly og slips aldeles velegnet, men vælg det du ikke plejer at bruge til hverdag, og tag selvfølgelig noget med farve og mønstre på.

Du har et godt udvalg af suits i sort, blå og grå - Her er hvad du kan gøre… Der er selvfølgelig masser af danske mænd der bærer suit, eller skjorte og blazer hver eneste dag, og til jer, vil vi gerne præsentere noget lidt andet. Der skal selvfølgelig mere til at imponere jeres omgivelser, da de jo er vænnet til at se jer i nydeligt tøj allerede. På samme måde som jeans kan være comfort-zone for nogle, så er den mørkeblå blazer og det stribede slips sikkert allerede din bff. Derfor skal vi prøve at få dig lidt ud af dit vanlige element. Vi skal hen imod flere farver, måske et modigt jakkesæt med en grøn, bourdeaux eller anden fræk farve, og så gerne en lækker silke selvbinder butterfly. Måske vil du endda opdage at hele det storternede jakkesæt bliver det fedeste i din fremtidige garderobe.

Klik på billede for at komme til vores smoking side

Du bærer suits hver dag - Her er hvad du kan gøre… Smokingen er altid en sikker vinder, og der er en grund til at skabelonen stadig holder gode 100 år efter den begyndte at blive udbredt. Vi har i Herrernes Magasin et stort udvalg af smokinger i sort, midnatsblå og endda en hvid smokingjakke også, alle i et klassisk snit, med en slim pasform. Vi har dog også en masse af de lidt vildere smokingløsninger. Du kan for eksempel prøve en fantastisk smoking fra Lords & Fools i mørk aubergine, den har et skarpt snit og nogle sindssygt lækre detaljer med silke og guldbelagte knapper. Du kan også vælge dig en velour smoking blazer, i brun, grøn, bourdeaux eller blå, og kombinere den med sorte smokingbukser, som  vi har i alle størrelser, kvaliteter, og i flere pasforme. Dertil har vi selvfølgelig også mange forskellige slags smokingskjorter, hvoraf en hel del fra  det kvalitetsbevidste mærke Eton. Lakskoen er prikken over i’et og heri finder du også et stort udvalg i Herrernes Magasin. Smokingen er ikke til at komme udenom, og hvilken bedre anledning til at samle hele sættet end netop Nytår!

 

Mange gode ønsker om et godt 2017

Herrernes Magasin

Ps. Herunder kan du se lidt flere inspirationsbilleder fra vores nytårsserie

Klik på billedet for at komme til vores smoking side
Klik på billedet for at komme til vores smoking side
Klik på billedet for at komme til vores smoking side