book et polterabend pitstop

jakkesæt og butterflies kan underholde
Pitstop - når klæder skaber sig

Når det gælder om at skræddersy suit og events, der har relation til jakkesæt eller ceremonibeklædning, er Nørregade 20 stedet at tjekke ind.

Polterabend pitstop er vores tilbud til jer venner af en kommende brudgom.

Polterabender er dyre, hvad enten brudgommen er tømmerlærling eller advokatfuldmægtig, ikke sandt. Det handler om at komme ud og opleve noget usædvanligt, og få nogle mentale, og måske endda fyssike billeder af en brudgom på glatis. Det skal være hyggeligt, konkurrencepræget, med en drink i hånden. Netop sådan er din favorit herretøjsbutiks "polterabend pitstop".

Vi tager din vordende brudgom og klæder ham på i noget utreret farverigt herretøj. bryllupsfølget kan tage snapshots af resultatet.

vælg en konkurrence...

"4x25m butterfly" er en konkurrence hvor vi kombinerer ølstafet med butterflybinding...

"Dress for succes" er en tidstagningskonkurrence hvor der I gentlemen ser hvem der først kan tage et fuldt udrustet Kjolesæt af!

Pris

"Polterabend Pitstop" er ikke et dyrt polterabend arrangement for den herretøjsinteresserede Prisen i 2011 er kr. 990 og inkluderer 1 liter kold fadøl per mand. kr. 1500,- op til 10 personer. varighed er 60-70 minuter.

I øvrigt kan alle gæster købe jakkesæt eller herretøjstilbehør med 10% rabat op til 14 dage efter polterabendbesøget. Alle deltagere modtager et vip kort til indkøb