Business jakkesæt

Når vi snakker business jakkesæt, altså jakkesæt som du har på til daglig eller til begivenheder hvor du er tilstede i en forretningsmæssig relation, er det selvfølgelig vigtigt at du, SOM HOVEDREGEL, giver et professionelt udtryk. Og det gælder jo så ikke kun jakkesættet, men også hvad du ellers har på.

Og hvad er så et proffessionelt udtryk?! Det er selvfølgelig en subjektiv vurdering, men som hovedregel er jakkesættet ensfarvet – der kan sagtens være struktur i det, ja endda en stribe, men det er forholdvis ’simpelt’, og så sidder det pænt, også gerne lidt tæt. Hvis dit jakkesæt er for stort og sidder løst, ja så sender du en række negative signaler, som vi dog ikke skal bore i her, fordi det sidder selvfølgelig som det skal. Dine accessories og skjorte skal gerne matche dit jakkesætsudtryk. Du kan se nogle forslag til hvordan det kan gøres her på siden.

Der er stor forskel fra virksomhed til virksomhed, hvor ’fremme i skoene’ arbejdskulturen tillader dit jakkesæt at være. Man taler ofte om 3 niveauer; Business Formal, Business Fashion og Business Casual. Herunder har vi lagt 3 billede der illustrerer de 3 forskellige stilarter. 

Business formal

Business fashion

Business casual

Hvis du har jakkesættet på til hverdag, er det en stor fordel hvis du kan købe et par ekstra bukser med til sættet, eftersom de fleste tager jakken af, når de sætter sig ned foran computeren. Det gør jo så, at bukserne bliver slidt væsentligt hurtigere end jakken gør, så hvis du kan købe et par ekstra bukser med, vil du jakkesæt holde meget længere. (Det kan du selvfølgelig i Herrernes Magasin)

Samtidig er det også vigtigt at jakkesættet er af en lækker metervare, så du kan koncentrere dig om dit arbejde, og ikke at sættet irriterer eller er alt for varmt at have på. 

Priser

Vi har business jakkesæt, hvor du kan mikse størrelser og tilkøbe ekstra bukser fra 3299,- og op til 6999,- som er vores CEO linje i en super 150 Loro Piana. Vi må dog advare imod den sidste, for når man først har fået den på, har man ikke lyst til at tage den af! 

Til største delen af vores business modeller, er det også muligt at tilkøbe vest, hvis det ønskes. 

Vi har 7 forskellige business modeller, hvor ca halvdelen fåes i både sort, grå og blå/navy. Det er samtidig også de modeller hvor vi har flest størrelser, nogen af dem helt op til 50 forskellige størrelser! Så ligegyldig hvordan du er bygget, har vi flere modeller og farver som vil passe til dig, som ligger indenfor det nævnte prisinterval. Så du går ikke forgæves. 

Husk du altid er meget velkommen til at kigge ind og se vores udvalg. Du behøver ikke lave en aftale, og vi har åbent helt til kl 19 på hverdage og til kl 17 på lørdage.