Jakkesæt til mænd

Jakkesæt i god kvalitet og mange størrelser

Herrernes Magasin fokuserer på jakkesæt, habitter, smokings og tilbehør, der ikke efterlader tvivl om at ejermanden har sans for god stil. 

Vi er eksperter i jakkesæt og blazere samt tilbehør og sko der passer til. Det er det eneste vi fokuserer på, og derfor også det eneste du kan finde i vores butik. Vi holder os til vores kategori, tilgengæld har vi byens største udvalg inden for den, og har opbygget en stor viden omkring at finde det helt rigtige sæt til kunden, indenfor det brede udvalg.

Vi tager os tid til kunden, fordi vi ved, at hvis man finder det rigtige jakkesæt, bliver det med et slag, en af favoritterne i klædeskabet - derfor skal det gøres ordenligt.  

Vores jakkesætspriser starter ved 3199 kr., og du er altid sikker på, at det er en kvalitetsvare du har i hånden. 

Dette sammen med den grundige rådgivning du får i butikken, gør os til Københavns populære jakkesætshule. Hvad end du er på jagt efter business- fest- eller bryllupstøjet. Vi hjælper dig gerne med finde et smart jakkesæt, med en perfekt pasform. 

Vi har jakkesæt i rigtig mange størrelser, alene vores samarbejde med Cavaliere, giver os adgang til 48 forskellige størrelser. Så hvad end du er tyk eller tynd, høj eller lav, klassisk eller moderne, så har vi størrelser der passer til dig. 

Vi har jakkesæt til mænd for enhver smag og i høj kvalitet. Du kan læse mere om vores produktkategorier og brands, ved at klikke på de forskellige i menuen til venstre.

David K fortæller om business looket New English

Lidt jakkesætstips

Et jakkesæt med lidt mere smæk på

jakkesæt
Jakkesæt
Jakkesæt | Drykorn
Jakkesæt | Cavaliere