Så fik vi lokket dig tilbage! Men så må vi jo hellere vise og fortælle dig noget nyt :)

Eftersom der ikke var nogle billeder på den anden bryllupsside, som du finder ved at trykke her, har vi lagt nogle op fra det svenske producent Cavaliere. Du kan også kigge i vores pt. lille og meget nye bryllupsalbum på facebook, som indeholder lidt billeder fra folk der har købt deres bryllupstøj hos os. Du finder vores facebook side på www.facebook.com/herrernesmagasin

Som nævnt har vi et rigtig bredt udvalg i alle de størrelser du kan forstille dig, og hvis du er i tvivl om hvad der passer dig, og måske også dit budget, så snyd ikke dig selv for et besøg i Nørregade 20, og prøv lidt forskellige sæt på. Det er ofte svært at forestille sig, hvad man ser godt ud i, så det er en virkelig god ide at give sig tid til at prøve lidt forskelligt af - for det er jo ikke hvilken som helst dag.

Vi har gjort lidt ekstra for at det bliver en sjov process at vælge bryllupstøjet, bl.a. ved at have et lille udvalg i kaffe og ikke mindst et fadølsanlæg med en lækker tjekkisk bryg i hanen, hvilket gerne skulle gøre det til en god oplevelse at vælge dit bryllupslook. 

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 33 11 06 23, du kan også skrive en mail på info@davidk.dk. 

Det er også muligt at booke en tid, det kan du lettest gøre via vores mail.