Gommen viser vej for gæsten og festen

Det her er en chance du bare ikke vil misse! Du skal jo giftes, og du får brug for dit livs beklædning! I Herrernes Magasin er vi alle enige om at brylluppet er den ultimative mulighed for at iklæde sig et fænomenalt sæt, som tager afsæt i årtiers gode herremode, og dit held er at den peaker lige nu! Pasform og snit komplimenterer manden mere end nogensinde her i 2017. Der er masser af gamle raffinerede stiltips der gælder, samtidig med at traditionerne er blødt lidt op og du kan lege med din individualitet og sætte dit eget præg på hvad der tidligere ikke kunne laves om på.

Der er faktisk lige nu masser af gode accessories som kan tilføjes din påklædning og derved vise din personlighed i dit bryllupstøj. Bryllupstøjet kan være lidt en skræmmende udfordring for nogle, men husk at de fleste er mere eller mindre på udebane her, og bare rolig, vi har rådgivere i Herrernes Magasin til at hjælpe dig med at skrue det hele rigtigt sammen, så du både får noget du kan være stolt af, og som vil give bruden røde kinder.

4+ veje at gå

Vi har lavet en guide til dig, som vi tager udgangspunkt i 4 stilarter. Dem har vi kaldt: 

  • Classy suit og silkevest

  • Black tie or white tie

  • Captain Fantastic 

  • Morning suit

De er alle forskellige og de er alle gode. Klik dig lidt rund på dem, du finder dem herunder og selvfølgelig i menuen til venstre. 

David Ks flamboyante fortolkning

David har lavet sin egen lille guide, som han kalder: Den gode, den onde og den grusomme. I den kan du læse hans 3 stilbud på en gom, og se om du er mest den gode, den onde eller den grusomme..! 

Video om bryllupstøj til mænd: